De dakspecialist van Noord-brabant!
Den Bosch
Nederland
Ma t/m Vr
08:00 - 20:00
06-25519120
info@totaalonderhoudherber.nl

Dakgoten reinigen, repareren of vernieuwen?

 

Een dakgoot is belangrijk. Wanneer u uw dakgoot goed onderhoudt zal de levensduur van uw huis ook langer zijn. Het is soms lastig om te bepalen of er een kleine lekkage zit of dat de dakgoot moet worden vervangen. Of loopt die gewoon over en moet die alleen worden schoongemaakt. Wij adviseren u hier graag over. U kunt direct contact met ons opnemen of hieronder nog meer informatie vinden over de reparatie van de dakgoot, vernieuwen en het schoonmaken van de dakgoten. 

Waarom dakgoten reinigen?

Dakgoten repareren?

Dakgoten vernieuwen?

Prijzen

Uw dakgoot dient ervoor om al het overtollige regenwater op een juiste manier af te voeren, zodat uw huis en erf niet beschadigen. Via de regenpijp gaat het water direct de grond in. Als dit door ophoping van vuil zoals bladeren, takken, mos aangroei, vogelpoep en ander opvliegend vuil verstopt raakt, kan dit tot grote gevolgen leiden. Wij raden u dan ook aan dit niet te laten ophopen maar op tijd in actie te komen. Regelmatig uw dakgoten reinigen verlengt de levensduur van uw woning.

Heeft u een kapotte dakgoot? Wij van Totaalonderhoud Herber zijn hierin gespecialiseerd. Voor elk probleem is een oplossing. Die oplossingen zijn verschillend, want alle beschadigingen zijn anders. Vaak zijn kleine reparaties voldoende, maar in sommige gevallen is het noodzakelijk de gehele dakgoot te repareren of zelfs te vervangen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij meerder lekkages in één goot. Wij repareren uw dakgoot bijv. met EPDM of Everseal of Mariseal.

Als uw dakgoot ernstig beschadigd is of zodanig verouderd, dan kan het tijd zijn voor vervanging. Misschien twijfelt u of vervangen wel nodig is? In sommige gevallen is reparatie voldoende. Wij van Totaalonderhoud Herber kunnen u als specialist informeren en adviseren over de beste oplossingen. Om te bepalen of vervanging of reparatie nodig is, wordt gekeken naar alle meespelende factoren. U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zorgen er altijd voor dat uw dakgoot zo professioneel mogelijk wordt vervangen of gerepareerd.

De prijzen voor het reinigen van uw dakgoten zijn € 2,50,- per meter.

De reparatie en vernieuwing van de dakgoten gaat per vrijblijvende offerte. Neem hiervoor contact op met ons.