De dakspecialist van Noord-brabant!
Den Bosch
Nederland
Ma t/m Vr
08:00 - 20:00
06-25519120
info@totaalonderhoudherber.nl

Dakinspectie

In Nederland hebben we te maken met verschillende weersomstandigheden (o.a. wind, regen, hagel en sneeuwbuien). Deze weersomstandigheden kunnen grote invloed hebben op de staat van uw dak.
Temperatuursverschillen dragen ook bij aan de conditie van uw dak. Een huis werkt namelijk bij temperatuurverschillen en dat is dus ook het geval bij uw dak. Vaak merkt u pas dat er een lek is als het te laat is. Dit komt doordat het water eerst door uw houtbeschot en isolatie heen moet, voordat het naar binnenkomt. Als u er op tijd bij bent en het houtbeschot en isolatie nog intact is, scheelt u dat een hoop kosten. Daarom adviseren wij om minimaal 1x per jaar uw dak te laten inspecteren. Neem
direct contact op of lees de informatie hieronder. 

Werkwijze

Vrijblijvende offerte

Totaalonderhoud Herber is gespecialiseerd in elk dak. Of het nu gaat om het dak van een dakkapel, garage, woning of bedrijfspand. Op basis van onze dakinspectie stellen wij een deskundig advies op. Is er bijvoorbeeld dakonderhoud of dakrenovatie nodig of moeten er dakreparaties worden uitgevoerd.

Bij een dakinspectie bent u nergens toe verplicht. Wij adviseren u over de mogelijke stappen en geven u een vrijblijvende offerte. Zo kan het zijn dat het al opgelost wordt door een kleine reparatie of dat het dak moet worden vernieuwd. Wij adviseren u graag!